WELKOM

Volop reisinspiratie

lees verder

Het is zomer en met 167 rechtstreekse bestemmingen is KLM daar helemaal klaar voor. We zijn blij dat we u weer naar zo veel verschillende plekken over de hele wereld kunnen brengen, of dit nu is voor een zakelijke meeting, een fijne vakantie of het weerzien met een dierbare.
Wij inspireren onze klanten altijd graag met mooie reisverhalen. Zo ontstond het idee voor Travel Tales, een speciaal online magazine voor u om bij weg te dromen, waarin we vijf zonnige KLM-bestemmingen in de spotlight zetten. Hiervoor werkten we samen met onze partners ter plekke, die de hidden gems daar als geen ander kennen en met ons wilden delen.
Zo nemen we u mee naar Nice, een stukje paradijs aan de Méditerranée in Frankrijk met groene bergen, een zonovergoten klimaat en schitterende paleizen. Twee andere zonnige bestemmingen waar we dagelijks op vliegen zijn Curaçao en Aruba. Hoewel de eilanden dicht bij elkaar liggen, hebben ze ieder zo hun charme. Aruba heeft hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee, maar in het reisverhaal verklappen we ook een aantal andere parels aan u. Op Curaçao maken we een culturele wandeling door een hernieuwd deel van Willemstad en duiken we de zee in voor een aanstekelijk onderwateravontuur.

Deze zomer vliegt KLM rechtstreeks op meer bestemmingen in de Verenigde Staten dan ooit. Austin is een van onze nieuwe destinations aldaar, en een bezoekje aan deze bruisende stad is absoluut de moeite waard. De hoofdstad van Texas ademt muziek, heeft een levendige food scene en wordt omringd door prachtige natuur.
En dan Oman. Deze prachtige Duizend-en-een-nachtbestemming doet bijna sprookjesachtig aan met zijn gigantische oranje zandheuvels, fortachtige kastelen, indrukwekkende sterrenhemel en verrukkelijke keuken. Stond dit land nog niet op uw reisbucketlist, dan zal daar na het lezen van het zalige reisverhaal zeker verandering in komen.

Geniet van de zomer én van onze Travel Tales!

Uitgave KLM Nederland Concept & realisatie Hearst Netherlands Digital design & realisatie DutchGiraffe | Digital Creatives & WPMagazines Contentmanagers KLM Sharida van Wageningen, Kim de Rooij Content Director Alexandra de Jong Art Director Karon Lastdrager Content Lead Charlotte Latten Beeldredacteur Monique Kolmeijer Client Service Director Erik-Jan Sanders Contributors Priscilla Borgers, Iris van den Broek, Myrabelle Charlebois, Guide Derksen, Greg Gerrits, Bas Strengers, Marieke Verhoeven, Joanne Wienen, Getty Images, Alamy, AWL Images, Shutterstock, Gallery Stock, ANP

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send