WELKOM

Topbestemmin­gen in de spotlights

lees verder

Het jaar loopt zo langzamerhand ten einde en voor velen is dat een mooi moment om alvast na te gaan denken over een volgende vakantiebestemming. Daar helpen we u graag bij met alweer de tweede Travel Tales, een speciaal online magazine waarin we vijf KLM-bestemmingen in de spotlights zetten. We werkten hiervoor samen met onze partners ter plekke, die de hidden gems daar als geen ander kennen.
Voor deze Travel Tales reizen we af naar Edmonton. De hoofdstad van de Canadese provincie Alberta heeft een verrassende food scene en natuur op een steenworp afstand. Het Jasper National Park bijvoorbeeld, waar skiën, snowboarden, ijsklimmen en sledetochten maken met husky’s allemaal mogelijk is.
Meer zin in zon? Wat dacht u dan bijvoorbeeld van Bonaire? Deze Nederlandse gemeente is een heerlijk relaxt eiland en bovendien een van de beste snorkel- en duikbestemmingen ter wereld. Langs vrijwel de gehele westkust zijn er koraalriffen, scheepswrakken en maar liefst 350 verschillende vissoorten te vinden.

Barbados is nog zo’n fijn eiland in de Caraïben. De bakermat van de rum heeft natuurlijk die bountystranden en azuurblauwe zee, maar wat niet veel mensen weten is dat het eiland ook hoge ogen gooit op culinair gebied.
Verder maken we een roadtrip door Panama. Vanuit het kosmopolitische Panama-Stad gaan we via regenwouden en jungles naar de zalige stranden op de Bocas del Toro-archipel.
Leuk om te weten is dat op de route van Amsterdam naar Panama-Stad de nieuwe KLM Premium Comfort Class al aanwezig is. Premium Comfort Class is een nieuwe klasse met meer ruimte, luxe, keuze, comfort en privacy dan in de huidige Economy Class, tegen een voordeliger tarief dan de World Business Class.
En dan, last but not least: Las Vegas. De stad in de woestijn van Nevada staat natuurlijk bekend om haar gokpaleizen, maar Las Vegas heeft meer te bieden. Zo is er rond de stad prachtige natuur te vinden en is het een culinair paradijs waar vrijwel elke keuken is vertegenwoordigd.

Wij wensen u veel leesplezier en reisinspiratie!

Uitgave KLM Nederland Concept & realisatie Hearst Netherlands Digital design & realisatie DutchGiraffe | Digital Creatives & WPMagazines Contentmanagers KLM Marjolein Kesselaar, Kim de Rooij Content Director Alexandra de Jong Art Director Karon Lastdrager Content Lead Charlotte Latten Beeldredacteur Monique Kolmeijer Layout Designer Anna Ciepiela Client Service Director Erik-Jan Sanders Contributors Yvette Bax, Priscilla Borgers, Iris van den Broek, Myrabelle Charlebois, Kim van Dam, Joanne Wienen, Getty Images, Alamy, AWL Images, Shutterstock, Gallery Stock, ANP, Dreamstime

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send